De overheden proberen wanhopig het vertrouwen in het systeem te handhaven, maar eigenlijk hebben ze totaal niets gedaan om de bestaande problemen op te lossen. De noodzakelijke maatregelen daartoe durft men eigenlijk niet te treffen. Maar de kruik gaat zo lang te water tot ze barst.

Op een bepaald moment zal de volgende crisis in alle hevigheid toeslaan en op dat moment zal blijken dat we met de billen bloot staan. Het aanslaan van ons spaargeld zal onvermijdelijk worden, met als gevolg dat het laatste greintje vertrouwen dat er nog was in de banken meteen zal verdwijnen.

De overheden proberen wanhopig het vertrouwen in het systeem te handhaven, maar eigenlijk hebben ze totaal niets gedaan om de bestaande problemen op te lossen. De noodzakelijke maatregelen daartoe durft men eigenlijk niet te treffen. Maar de kruik gaat zo lang te water tot ze barst. Op een bepaald moment zal de volgende crisis in alle hevigheid toeslaan en op dat moment zal blijken dat we met de billen bloot staan. Het aanslaan van ons spaargeld zal onvermijdelijk worden, met als gevolg dat het laatste greintje vertrouwen dat er nog was in de banken meteen zal verdwijnen.