Dijsselbloem kreeg al snel steun van Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds, want ook deze instelling is van mening dat de spaarders niet langer meer ontzien hoeven te worden wanneer de nood aan de man is. De Bundesbank kwam inmiddels deze stelling op haar beurt verdedigen.

Volgens Reuters overwegen de overheden, in dit geval dus de Europese Unie, nu ook een raid op onze appel voor de oude dag. De overheden overwegen namelijk ook het aanslaan van ons pensioenspaargeld als "long-term investments" met als doel to "boost the economy" te financieren. Europa wil ons geld dus gebruiken om op lange termijn de economie er bovenop te helpen. Dit verhaal wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Dijsselbloem kreeg al snel steun van Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds, want ook deze instelling is van mening dat de spaarders niet langer meer ontzien hoeven te worden wanneer de nood aan de man is. De Bundesbank kwam inmiddels deze stelling op haar beurt verdedigen. Volgens Reuters overwegen de overheden, in dit geval dus de Europese Unie, nu ook een raid op onze appel voor de oude dag. De overheden overwegen namelijk ook het aanslaan van ons pensioenspaargeld als "long-term investments" met als doel to "boost the economy" te financieren. Europa wil ons geld dus gebruiken om op lange termijn de economie er bovenop te helpen. Dit verhaal wordt ongetwijfeld nog vervolgd.