Het gaat in totaal om een half miljard euro belegd vermogen en ruim twintig duizend klanten, belegd in bijna 500 verschillende beleggingsfondsen. Daarnaast is ruim 64 miljoen euro aan geldposities overgeboekt.

De SNS Fund Account klanten vinden bij Binck Fundcoach hun vertrouwde functionaliteiten terug, zoals de Fondsvergelijker en uitgebreide nieuws- en opiniestukken.

Ook blijft het brede assortiment bij Binck grotendeels behouden en breidt Binck dit uit met ruim 160 ETF's (indextrackers). Bovendien is het bij Binck mogelijk om ook periodiek te beleggen in ETF's.

Dit is voor het eerst mogelijk voor particuliere beleggers in Nederland en wordt kosteloos aangeboden aan alle Fundcoach-klanten.

Het gaat in totaal om een half miljard euro belegd vermogen en ruim twintig duizend klanten, belegd in bijna 500 verschillende beleggingsfondsen. Daarnaast is ruim 64 miljoen euro aan geldposities overgeboekt. De SNS Fund Account klanten vinden bij Binck Fundcoach hun vertrouwde functionaliteiten terug, zoals de Fondsvergelijker en uitgebreide nieuws- en opiniestukken. Ook blijft het brede assortiment bij Binck grotendeels behouden en breidt Binck dit uit met ruim 160 ETF's (indextrackers). Bovendien is het bij Binck mogelijk om ook periodiek te beleggen in ETF's. Dit is voor het eerst mogelijk voor particuliere beleggers in Nederland en wordt kosteloos aangeboden aan alle Fundcoach-klanten.