Volgens Lagarde moeten de dingen één voor één aangepakt worden en heeft het geen enkele zin om overhaast te werk te gaan. De zaken liggen nu eenmaal moeilijk en dat zal zo blijven. Het was volgens Lagarde al een opmerkelijk succes dat er over wisselkoersen werd gesproken.

De volgende G-20 meeting zal in april in Washington worden gehouden en gehoopt wordt dat daar meer vooruitgang kan worden geboekt. De economen blijven echter sceptisch.

De overeenkomst afgesloten op G-20 meeting is volledig irrelevant, zo meende Charles Wyplosz. Deze professor internationale economie aan het Graduate Institute in Genève is van mening dat er geen enkele oplossing werd aangereikt voor het probleem van de ondergewaardeerde Chinese munt en voor het surplus op de Duitse handelsbalans.

Volgens Lagarde moeten de dingen één voor één aangepakt worden en heeft het geen enkele zin om overhaast te werk te gaan. De zaken liggen nu eenmaal moeilijk en dat zal zo blijven. Het was volgens Lagarde al een opmerkelijk succes dat er over wisselkoersen werd gesproken. De volgende G-20 meeting zal in april in Washington worden gehouden en gehoopt wordt dat daar meer vooruitgang kan worden geboekt. De economen blijven echter sceptisch. De overeenkomst afgesloten op G-20 meeting is volledig irrelevant, zo meende Charles Wyplosz. Deze professor internationale economie aan het Graduate Institute in Genève is van mening dat er geen enkele oplossing werd aangereikt voor het probleem van de ondergewaardeerde Chinese munt en voor het surplus op de Duitse handelsbalans.