Overdrijven ze met alle praatjes met zeepbellen? Lance Roberts van STA heeft een punt wanneer hij stelt dat het de eerste keer zou zijn dat een zeepbel wordt gedecteerd alvorens ze uiteen is gespat. Een belangrijk kenmerk van zeepbellen is namelijk dat ze pas nadien als dusdanig herkend worden.

Voor Roberts zijn er vandaag de dag gewoon te veel zeepbellen-praatjes om ze au serieux te nemen. Hij voorspelt dat de markten zich nog verder aan irrationele overdrijving zullen bezondigen alvorens er inderdaad een zeepbel-effect zal optreden. De FED kan dus nog wel even verder gaan met Quantative Easing.

Overdrijven ze met alle praatjes met zeepbellen? Lance Roberts van STA heeft een punt wanneer hij stelt dat het de eerste keer zou zijn dat een zeepbel wordt gedecteerd alvorens ze uiteen is gespat. Een belangrijk kenmerk van zeepbellen is namelijk dat ze pas nadien als dusdanig herkend worden. Voor Roberts zijn er vandaag de dag gewoon te veel zeepbellen-praatjes om ze au serieux te nemen. Hij voorspelt dat de markten zich nog verder aan irrationele overdrijving zullen bezondigen alvorens er inderdaad een zeepbel-effect zal optreden. De FED kan dus nog wel even verder gaan met Quantative Easing.