Ongeveer tien jaar geleden is de Spaanse economie aan een snel tempo beginnen te groeien als gevolg van een nooit geziene bouwgolf. De pret duurde een aantal jaren, maar aan alle mooie liedjes komt een einde. De zeepbel spatte met een doffe knal uiteen en Spanje heeft zich van die klap nog altijd niet weten te herstellen.

Durden verwacht ook niet dat dit zal gebeuren, tenzij er naar de grove middelen wordt gegrepen. Hiermee wordt bedoeld dat de Spanjaarden duizenden huizen en appartementen zullen moeten afbreken om vraag en aanbod op de markt opnieuw op elkaar af te stellen.

Ongeveer tien jaar geleden is de Spaanse economie aan een snel tempo beginnen te groeien als gevolg van een nooit geziene bouwgolf. De pret duurde een aantal jaren, maar aan alle mooie liedjes komt een einde. De zeepbel spatte met een doffe knal uiteen en Spanje heeft zich van die klap nog altijd niet weten te herstellen. Durden verwacht ook niet dat dit zal gebeuren, tenzij er naar de grove middelen wordt gegrepen. Hiermee wordt bedoeld dat de Spanjaarden duizenden huizen en appartementen zullen moeten afbreken om vraag en aanbod op de markt opnieuw op elkaar af te stellen.