De omzet van Roche steeg in lokale valuta met 6 procent tot CHF 46,8 miljard, en de kern-winst per aandeel groeide met 10 procent tot CHF 14,27.

De omzet van de farmaceutische afdeling steeg met 7 procent tot CHF 36,3 miljard, gedreven door de top drie van antilichamen tegen kanker (Avastin, Rituxan, Herceptin) en door de verkopen van de nieuwe medicijnen Perjeta en Kadcyla (borstkanker).

Voor de divisie Diagnostics steeg de omzet met 4 procent, waarbij de sterke groei van 8 procent voor Professional Diagnostics deels werd gedrukt door een terugbetaling bij Diabetes Care, waar de omzet daalde met 3 procent.

De netto-inkomsten van Roche stijgen iets sneller dan de bruto-inkomsten. De kern-winst per aandeel groeide in 2013 met 7 procent.

De groei van de omzet was in de eerste plaats te danken aan lagere rentelasten (in verband met de afbetaling van de overname van Genentech). ABN Amro heeft een neutraal advies.

De omzet van Roche steeg in lokale valuta met 6 procent tot CHF 46,8 miljard, en de kern-winst per aandeel groeide met 10 procent tot CHF 14,27. De omzet van de farmaceutische afdeling steeg met 7 procent tot CHF 36,3 miljard, gedreven door de top drie van antilichamen tegen kanker (Avastin, Rituxan, Herceptin) en door de verkopen van de nieuwe medicijnen Perjeta en Kadcyla (borstkanker). Voor de divisie Diagnostics steeg de omzet met 4 procent, waarbij de sterke groei van 8 procent voor Professional Diagnostics deels werd gedrukt door een terugbetaling bij Diabetes Care, waar de omzet daalde met 3 procent. De netto-inkomsten van Roche stijgen iets sneller dan de bruto-inkomsten. De kern-winst per aandeel groeide in 2013 met 7 procent. De groei van de omzet was in de eerste plaats te danken aan lagere rentelasten (in verband met de afbetaling van de overname van Genentech). ABN Amro heeft een neutraal advies.