Nutreco voorziet het eerste half jaar een bedrijfsresultaat van circa EUR 90 miljoen, een daling van 13% in vergelijking met de eerste jaarhelft van 2012.

Analisten rekenen gemiddeld op EUR 103 miljoen. De terugloop komt niet als een volledige verrassing omdat de verkopen van zalmvoer in Noorwegen onder druk stonden door uitzonderlijk lage watertemperaturen.

Het tussentijdse handelsbericht bevestigt ons vermoeden dat 2013 niet het meest opwindende jaar zal worden voor Nutreco na een sterk 2012. ABN Amro blijft neutraal.

Nutreco voorziet het eerste half jaar een bedrijfsresultaat van circa EUR 90 miljoen, een daling van 13% in vergelijking met de eerste jaarhelft van 2012. Analisten rekenen gemiddeld op EUR 103 miljoen. De terugloop komt niet als een volledige verrassing omdat de verkopen van zalmvoer in Noorwegen onder druk stonden door uitzonderlijk lage watertemperaturen. Het tussentijdse handelsbericht bevestigt ons vermoeden dat 2013 niet het meest opwindende jaar zal worden voor Nutreco na een sterk 2012. ABN Amro blijft neutraal.