De jaaromzet kwam uit op USD 10,8 miljard, tegen USD 10,4 miljard een jaar eerder.

Belangrijker was de uitgesproken winstverwachting per aandeel in de brandbreedte USD 1,98 tot USD 2,04 voor het 'nieuwe' Abbott Labs. AbbVie komt eind januari met een prognose.

Abbott Labs blijft een volgens ABN Amro interessant aandeel. Nieuwe desinvesteringen om orde te scheppen in de uiteenlopende zakelijke activiteiten zijn goed mogelijk.

De portfolio van het biotechnologiebedrijf AbbVie herbergt het reumamedicijn Humira, wereldwijd het best verkopende biotechmiddel. Beide aandelen krijgen een koopadvies.

De jaaromzet kwam uit op USD 10,8 miljard, tegen USD 10,4 miljard een jaar eerder. Belangrijker was de uitgesproken winstverwachting per aandeel in de brandbreedte USD 1,98 tot USD 2,04 voor het 'nieuwe' Abbott Labs. AbbVie komt eind januari met een prognose. Abbott Labs blijft een volgens ABN Amro interessant aandeel. Nieuwe desinvesteringen om orde te scheppen in de uiteenlopende zakelijke activiteiten zijn goed mogelijk. De portfolio van het biotechnologiebedrijf AbbVie herbergt het reumamedicijn Humira, wereldwijd het best verkopende biotechmiddel. Beide aandelen krijgen een koopadvies.