Fugro is er wel in geslaagd om het lek te dichten bij de divisies Subsea en Geoscience. Het management houdt vertrouwen in de jaartargets voor 2016 en ABN Amro doet dat ook.

De nieuwe strategie van Fugro vereist een toename van de kapitaaldiscipline, meer verantwoordelijkheid en betere interne controle.

ABN Amro gelooft dat deze initiatieven een herwaardering vereisen en aantonen dat het management vooruitgang boekt met de 2016-doelen van het bedrijf.

In de ogen van ABN Amro is Fugro een goed bedrijf dat uit de gratie is geraakt bij beleggers en opereert in een sector die achterblijft. Het koopadvies blijft gehandhaafd.

Fugro is er wel in geslaagd om het lek te dichten bij de divisies Subsea en Geoscience. Het management houdt vertrouwen in de jaartargets voor 2016 en ABN Amro doet dat ook. De nieuwe strategie van Fugro vereist een toename van de kapitaaldiscipline, meer verantwoordelijkheid en betere interne controle. ABN Amro gelooft dat deze initiatieven een herwaardering vereisen en aantonen dat het management vooruitgang boekt met de 2016-doelen van het bedrijf. In de ogen van ABN Amro is Fugro een goed bedrijf dat uit de gratie is geraakt bij beleggers en opereert in een sector die achterblijft. Het koopadvies blijft gehandhaafd.