De deposito's bij de Griekse banken stegen in juli met 2% na de maand voordien nog met 5% te zijn gedaald. Toch bedraagt het totaal aan deposito's bij de Griekse banken nog maar één derde van het niveau van december 2009.

De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, maar werden boven de dieptepunten van de dag afgevlagd. De euro maakte vandaag een goede beurt.

Succesvolle eerste jaarhelft bij Devgen

Devgen, het agro-biotechbedrijf dat pioniert in hybride rijst in India en Zuidoost-Azië en innoveert in technologieën voor gewasbescherming, verstrekte op maandag 27 augustus een business update en financiële resultaten voor de eerste jaarhelft van 2012.

Thierry Bogaert, CEO van Devgen, zei: "Devgen heeft een succesvolle eerste jaarhelft achter de rug waarbij aanzienlijke vooruitgang werd geboekt in zowel het RNAi-platform als onze nieuwe generatie hybride rijst. Het nieuwe partnership dat we met Syngenta hebben getekend op vlak van RNAi is een zeer belangrijke mijlpaal voor Devgen. Het valideert onze technologie om gewassen te beschermen en bezorgt de onderneming een sterke kaspositie alsook aanzienlijke fondsen voor onderzoek die voor een periode van zes jaar zijn toegezegd. We boeken ook uitstekende vooruitgang in de ontwikkeling van onze nieuwe generatie hybride rijstzaden waarvoor momenteel uitgebreide prestatieproeven lopen. Tegelijkertijd blijven we verder werken aan een uitbreiding en verbetering van onze markttoegang in India en Zuidoost-Azië met aanzienlijk hogere rijstzaadverkopen en efficiëntere productiemogelijkheden als resultaat."

De deposito's bij de Griekse banken stegen in juli met 2% na de maand voordien nog met 5% te zijn gedaald. Toch bedraagt het totaal aan deposito's bij de Griekse banken nog maar één derde van het niveau van december 2009. De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, maar werden boven de dieptepunten van de dag afgevlagd. De euro maakte vandaag een goede beurt. Succesvolle eerste jaarhelft bij Devgen Devgen, het agro-biotechbedrijf dat pioniert in hybride rijst in India en Zuidoost-Azië en innoveert in technologieën voor gewasbescherming, verstrekte op maandag 27 augustus een business update en financiële resultaten voor de eerste jaarhelft van 2012. Thierry Bogaert, CEO van Devgen, zei: "Devgen heeft een succesvolle eerste jaarhelft achter de rug waarbij aanzienlijke vooruitgang werd geboekt in zowel het RNAi-platform als onze nieuwe generatie hybride rijst. Het nieuwe partnership dat we met Syngenta hebben getekend op vlak van RNAi is een zeer belangrijke mijlpaal voor Devgen. Het valideert onze technologie om gewassen te beschermen en bezorgt de onderneming een sterke kaspositie alsook aanzienlijke fondsen voor onderzoek die voor een periode van zes jaar zijn toegezegd. We boeken ook uitstekende vooruitgang in de ontwikkeling van onze nieuwe generatie hybride rijstzaden waarvoor momenteel uitgebreide prestatieproeven lopen. Tegelijkertijd blijven we verder werken aan een uitbreiding en verbetering van onze markttoegang in India en Zuidoost-Azië met aanzienlijk hogere rijstzaadverkopen en efficiëntere productiemogelijkheden als resultaat."