De vraag is nu wie als volgende aan de beurt is? Daarmee duikt opnieuw de naam van een oude bekende op, meer bepaald die van de oudste bank in de wereld.

De Italiaanse Monte dei Paschi dreigt namelijk opnieuw in de problemen te raken. De CEO van de bank geeft op de website toe dat er heel wat geld is weggevloeid van de bank.

Het zou gaan om verschillende miljarden euro's. Bij de bankklanten dringt langzaam maar zeker het besef door dat hun deposito's bij banken niet op een veilige plaats staan, maar in feite kredieten zijn die werden toegestaan om extreem grote risico's te nemen.

De vraag is nu wie als volgende aan de beurt is? Daarmee duikt opnieuw de naam van een oude bekende op, meer bepaald die van de oudste bank in de wereld. De Italiaanse Monte dei Paschi dreigt namelijk opnieuw in de problemen te raken. De CEO van de bank geeft op de website toe dat er heel wat geld is weggevloeid van de bank. Het zou gaan om verschillende miljarden euro's. Bij de bankklanten dringt langzaam maar zeker het besef door dat hun deposito's bij banken niet op een veilige plaats staan, maar in feite kredieten zijn die werden toegestaan om extreem grote risico's te nemen.