In dat verband is de publicatie van Knight Frank's Wealth Report een belangrijk referentiepunt, in feite betreft het hier een index die aangeeft welke de prijsbewegingen zijn geweest bij een aantal verzamelobjecten. Sommige categorieën blijken het opvallend goed te hebben gedaan.

Oude munten bleken een goede investering te zijn, zelfs wanneer bewegingen in de goud- en zilverprijs buiten beschouwing worden gelaten.

Over de afgelopen 12 maanden, 5 jaar en 10 jaar stegen de prijzen van munten gemiddeld met 25%, 93% en 248%. Ook postzegels deden het goed, met stijgingen van respectievelijk 9%, 72% en 216%.

In dat verband is de publicatie van Knight Frank's Wealth Report een belangrijk referentiepunt, in feite betreft het hier een index die aangeeft welke de prijsbewegingen zijn geweest bij een aantal verzamelobjecten. Sommige categorieën blijken het opvallend goed te hebben gedaan. Oude munten bleken een goede investering te zijn, zelfs wanneer bewegingen in de goud- en zilverprijs buiten beschouwing worden gelaten. Over de afgelopen 12 maanden, 5 jaar en 10 jaar stegen de prijzen van munten gemiddeld met 25%, 93% en 248%. Ook postzegels deden het goed, met stijgingen van respectievelijk 9%, 72% en 216%.