Op 12 februari deed OSG een neerlegging waarin ze aankondigden dat ze met hun debiteurs een overeenkomst zijn aangegaan waarmee de Debiteurs hun eerder aangekondigd voorstel intrekken.

Het voorstel had betrekking op de vergunning om de schepen, waarop CEXIM zakelijke zekerheden had en waarop de Joint Venture heeft geboden, te verkopen.

Als gevolg daarvan kan de Joint Venture niet langer deze activa aankopen in het verkoopproces onder het gerechtelijk akkoord, georganiseerd als een veiling onder Chapter 11.

Op 12 februari deed OSG een neerlegging waarin ze aankondigden dat ze met hun debiteurs een overeenkomst zijn aangegaan waarmee de Debiteurs hun eerder aangekondigd voorstel intrekken. Het voorstel had betrekking op de vergunning om de schepen, waarop CEXIM zakelijke zekerheden had en waarop de Joint Venture heeft geboden, te verkopen. Als gevolg daarvan kan de Joint Venture niet langer deze activa aankopen in het verkoopproces onder het gerechtelijk akkoord, georganiseerd als een veiling onder Chapter 11.