Goed nieuws kwam er vandaag van de bestellingen voor duurzame goederen, die in februari sterk zijn gestegen. Die stijging was op de eerste plaats te danken aan een sterke vraag naar vliegtuigen voor de burgerlijke luchtvaart. Minder goed nieuws is dat het aantal bestellingen is gedaald.

Volgens economen mag daar echter niet te veel belang aan worden gehecht, het zou namelijk een tijdelijk fenomeen betreffen. Dan Greenhaus, chief global strategist bij BTIG, is van mening dat de vooruitzichten voor de Amerikaanse economie er nog altijd goed uitzien.

Goed nieuws kwam er vandaag van de bestellingen voor duurzame goederen, die in februari sterk zijn gestegen. Die stijging was op de eerste plaats te danken aan een sterke vraag naar vliegtuigen voor de burgerlijke luchtvaart. Minder goed nieuws is dat het aantal bestellingen is gedaald. Volgens economen mag daar echter niet te veel belang aan worden gehecht, het zou namelijk een tijdelijk fenomeen betreffen. Dan Greenhaus, chief global strategist bij BTIG, is van mening dat de vooruitzichten voor de Amerikaanse economie er nog altijd goed uitzien.