Bovendien zal, ondanks de uitdagende economische omstandigheden, de operationele EBITA-marge verbeteren.

'De orderportefeuille biedt een comfortabele uitgangspositie voor 2010', zo meldde René van der Bruggen, CEO Imtech N.V., in zijn nieuwjaarstoespraak voor medewerkers.

2009 was een goed jaar voor Imtech. Imtech bevestigt wederom de in februari 2009 gegeven vooruitzichten van verdere groei van de EBITA in het jaar 2009 door autonome groei en acquisities.

René van der Bruggen: 'Imtech heeft in 2009 bewezen de economische recessie behoorlijk goed te weerstaan. De kracht van Imtech - hightech multidisciplinaire technische totaaloplossingen door de combinatie van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw - bewijst ook in de huidige markt zijn waarde. Over 2009 zullen we - net als in voorgaande jaren - een verdere toename van de operationele EBITA-marge laten zien (2008: 5,5%), hetgeen onder de huidige marktomstandigheden een prima prestatie is.'

Voor 2010 is Imtech, ondanks uitdagende economische omstandigheden met druk op marktvolumes en marges, er in geslaagd een hogere orderportefeuille op te bouwen. Dit biedt vertrouwen en betekent een comfortabele uitgangspositie voor het komende jaar', aldus Van der Bruggen.

Bovendien zal, ondanks de uitdagende economische omstandigheden, de operationele EBITA-marge verbeteren. 'De orderportefeuille biedt een comfortabele uitgangspositie voor 2010', zo meldde René van der Bruggen, CEO Imtech N.V., in zijn nieuwjaarstoespraak voor medewerkers. 2009 was een goed jaar voor Imtech. Imtech bevestigt wederom de in februari 2009 gegeven vooruitzichten van verdere groei van de EBITA in het jaar 2009 door autonome groei en acquisities. René van der Bruggen: 'Imtech heeft in 2009 bewezen de economische recessie behoorlijk goed te weerstaan. De kracht van Imtech - hightech multidisciplinaire technische totaaloplossingen door de combinatie van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw - bewijst ook in de huidige markt zijn waarde. Over 2009 zullen we - net als in voorgaande jaren - een verdere toename van de operationele EBITA-marge laten zien (2008: 5,5%), hetgeen onder de huidige marktomstandigheden een prima prestatie is.' Voor 2010 is Imtech, ondanks uitdagende economische omstandigheden met druk op marktvolumes en marges, er in geslaagd een hogere orderportefeuille op te bouwen. Dit biedt vertrouwen en betekent een comfortabele uitgangspositie voor het komende jaar', aldus Van der Bruggen.