Het orderboek is per eind maart 2010 voor 37% meer gevuld tegenover maart 2009. Gezien de toenmalige economische situatie, lagen de activiteiten vorig jaar lager.

Op basis hiervan, vewacht Jensen-Group een goede eerste jaarhelft. Het management heeft echter onvoldoende visibiliteit om deze hoge activiteitsgraad voor het volledige jaar te bevestigen.

De vooruitzichten zijn voorzichtig aangezien de economische onzekerheid die een weerslag heeft op het investeringsklimaat, de snelle wijzigingen in de vraag, de hoge volatiliteit in de wisselkoersen en de schommelende grondstof-, energie- en transportprijzen de belangrijkste risicofactoren blijven voor de activiteiten van het bedrijf.

Het orderboek is per eind maart 2010 voor 37% meer gevuld tegenover maart 2009. Gezien de toenmalige economische situatie, lagen de activiteiten vorig jaar lager. Op basis hiervan, vewacht Jensen-Group een goede eerste jaarhelft. Het management heeft echter onvoldoende visibiliteit om deze hoge activiteitsgraad voor het volledige jaar te bevestigen. De vooruitzichten zijn voorzichtig aangezien de economische onzekerheid die een weerslag heeft op het investeringsklimaat, de snelle wijzigingen in de vraag, de hoge volatiliteit in de wisselkoersen en de schommelende grondstof-, energie- en transportprijzen de belangrijkste risicofactoren blijven voor de activiteiten van het bedrijf.