De besprekingen met betrekking tot de fiscal cliff lijken volgens ABN Amro nochtans de goede kant op te gaan: democraten en republikeinen lijken langzaam maar zeker meer tot elkaar te komen.

De hoogtepunten van september / oktober hebben Amerikaanse indices zoals de Dow Jones en S&P 500 echter nog niet geëvenaard.

Bedrijfsnieuws was ook de afgelopen week schaars, de belangrijkste blikvanger waren de resultaten van Oracle. Met de resultaten van dit softwarebedrijf wordt een punt gezet achter de periode van de kwartaalresultaten voor 2012. Vanaf 2013 mogen we een nieuwe stroom cijfers verwachten.

De besprekingen met betrekking tot de fiscal cliff lijken volgens ABN Amro nochtans de goede kant op te gaan: democraten en republikeinen lijken langzaam maar zeker meer tot elkaar te komen. De hoogtepunten van september / oktober hebben Amerikaanse indices zoals de Dow Jones en S&P 500 echter nog niet geëvenaard. Bedrijfsnieuws was ook de afgelopen week schaars, de belangrijkste blikvanger waren de resultaten van Oracle. Met de resultaten van dit softwarebedrijf wordt een punt gezet achter de periode van de kwartaalresultaten voor 2012. Vanaf 2013 mogen we een nieuwe stroom cijfers verwachten.