Financiële details werden niet bekendgemaakt over de deal die naar verwachting in de eerste helft van dit jaar wordt afgerond. ABN Amro blijft koper.

Oracle staat het meest bekend om z'n database- en software producten. Met de overnames van Acme Packet en Tekelec worden de activiteiten op het gebied van het management van communicatienetwerken versterkt.

Tekelec helpt mobiele aanbieders bij het signaleren van netwerkverkeer, toegangbeheer en datamanagement van abonnees.

Met ander woorden: de klanten van Tekelec zijn beter in staat mobiele applicaties en draadloze technologie (waaronder LTE, 3G en 2G) te leveren, monitoren en in rekening te brengen. Tekelec heeft meer dan 50 vooraanstaande service providers als klant.

Financiële details werden niet bekendgemaakt over de deal die naar verwachting in de eerste helft van dit jaar wordt afgerond. ABN Amro blijft koper. Oracle staat het meest bekend om z'n database- en software producten. Met de overnames van Acme Packet en Tekelec worden de activiteiten op het gebied van het management van communicatienetwerken versterkt. Tekelec helpt mobiele aanbieders bij het signaleren van netwerkverkeer, toegangbeheer en datamanagement van abonnees. Met ander woorden: de klanten van Tekelec zijn beter in staat mobiele applicaties en draadloze technologie (waaronder LTE, 3G en 2G) te leveren, monitoren en in rekening te brengen. Tekelec heeft meer dan 50 vooraanstaande service providers als klant.