De goudprijs noteerde intraday op $916,30 maar viel daarna weer wat terug. Zoals gezegd verwacht Theodoor Gilissen Bankiers terugkerend aanbod in de goudprijs rond $900 (= de belangrijkste weerstand van het afgelopen jaar).

Een breuk boven $900 gedurende twee aaneengesloten dagen en/of een breukmarge groter dan 3% is nodig om aan een opwaartse uitbraak boven $900 de meerjarige opgaande trend een nieuwe impuls te geven.

Bijkomstig fenomeen is volgens Theodoor Gilissen Bankiers de ontwikkeling in de zilverprijs. De zilverprijs loopt weliswaar gestaag op, maar loopt het risico dat de meerjarige gesneuvelde steunlijn acteert als weerstand.

De goudprijs noteerde intraday op $916,30 maar viel daarna weer wat terug. Zoals gezegd verwacht Theodoor Gilissen Bankiers terugkerend aanbod in de goudprijs rond $900 (= de belangrijkste weerstand van het afgelopen jaar).Een breuk boven $900 gedurende twee aaneengesloten dagen en/of een breukmarge groter dan 3% is nodig om aan een opwaartse uitbraak boven $900 de meerjarige opgaande trend een nieuwe impuls te geven. Bijkomstig fenomeen is volgens Theodoor Gilissen Bankiers de ontwikkeling in de zilverprijs. De zilverprijs loopt weliswaar gestaag op, maar loopt het risico dat de meerjarige gesneuvelde steunlijn acteert als weerstand.