De Westerse beurzen bereiken nieuwe koerstoppen in de rally van maart 2009 maar meer en meer vermoeidheidssignalen duiken op.

Bij een verwachte correctie is de kans bijzonder groot dat beleggers hun blootstelling aan cyclische waarden gaan afbouwen ten voordele van defensievere waarden uit de voedings- en gezondheidssector.

Tenslotte kunnen beleggers ook niet voorbij aan de mooie resultaten die ABInBev blijft boeken: in het boekjaar 2013 steeg de omzet met 3,30% en nam de EBITDA-marge met 1,79% toe tot 39,80%. Van Herck heeft een koopadvies voor AB-InBev.

De Westerse beurzen bereiken nieuwe koerstoppen in de rally van maart 2009 maar meer en meer vermoeidheidssignalen duiken op. Bij een verwachte correctie is de kans bijzonder groot dat beleggers hun blootstelling aan cyclische waarden gaan afbouwen ten voordele van defensievere waarden uit de voedings- en gezondheidssector. Tenslotte kunnen beleggers ook niet voorbij aan de mooie resultaten die ABInBev blijft boeken: in het boekjaar 2013 steeg de omzet met 3,30% en nam de EBITDA-marge met 1,79% toe tot 39,80%. Van Herck heeft een koopadvies voor AB-InBev.