In de analyse van vorige week schreven we een eerste positie te nemen bij een opwaartse opbraak door 2.790 punten. Hoewel Leleux niet afwijkt van de positieve visie op de Euro Stoxx 50 (de analisten van de bank behouden hun koersdoel van 3.100 punten) zijn ze niet blind voor de realiteit.

En deze is dat de kans op een nieuwe bodem onder 2.692,95 punten zeer reëel geworden is met de daling van vandaag. Van de grafiek valt eveneens af te leiden dat er nog wat neerwaarts potentieel is. Kortom, hou de komende dagen nog wat rekening met dalende koersen.

Maar Leleux blijft van oordeel dat de ganse daling van midden februari 2011 slechts een tijdelijke neerwaartse correctie is. Het opbouwen advies blijft behouden.

In de analyse van vorige week schreven we een eerste positie te nemen bij een opwaartse opbraak door 2.790 punten. Hoewel Leleux niet afwijkt van de positieve visie op de Euro Stoxx 50 (de analisten van de bank behouden hun koersdoel van 3.100 punten) zijn ze niet blind voor de realiteit. En deze is dat de kans op een nieuwe bodem onder 2.692,95 punten zeer reëel geworden is met de daling van vandaag. Van de grafiek valt eveneens af te leiden dat er nog wat neerwaarts potentieel is. Kortom, hou de komende dagen nog wat rekening met dalende koersen. Maar Leleux blijft van oordeel dat de ganse daling van midden februari 2011 slechts een tijdelijke neerwaartse correctie is. Het opbouwen advies blijft behouden.