Meestal valt de beurskoers terug naar het uitbraakniveau van het koerspatroon, om daarna de gekozen richting van de uitbraak te hervatten.

Vanaf een koersniveau en indicatieve steun rond de 10.000-puntengrens ontstaat er ruimte voor een koersstijging van ca. 40% (onder de aanname dat de Nikkei niet meer in de driehoek terugvalt).

Een nieuwe stijgingsfase ligt volgens Theodoor Gilissen Bankiers na een 'terugtest' voor de hand, mits de overige beursgraadmeters (denk hierbij aan de S&P 500 index) de stijgingsfase continueren.

In dat geval heeft de Japanse beurs bovengemiddelde kansen. Dit laatste kan ook worden afgeleid uit de technische analyses ten aanzien van de Japanse yen.

Meestal valt de beurskoers terug naar het uitbraakniveau van het koerspatroon, om daarna de gekozen richting van de uitbraak te hervatten. Vanaf een koersniveau en indicatieve steun rond de 10.000-puntengrens ontstaat er ruimte voor een koersstijging van ca. 40% (onder de aanname dat de Nikkei niet meer in de driehoek terugvalt). Een nieuwe stijgingsfase ligt volgens Theodoor Gilissen Bankiers na een 'terugtest' voor de hand, mits de overige beursgraadmeters (denk hierbij aan de S&P 500 index) de stijgingsfase continueren. In dat geval heeft de Japanse beurs bovengemiddelde kansen. Dit laatste kan ook worden afgeleid uit de technische analyses ten aanzien van de Japanse yen.