Volgens Wim Hoste van KBC Securities heeft Solvay al een indrukwekkende rally achter de rug, waardoor het opwaarts potentieel bij dit aandeel beperkt wordt. Van het bericht van vanmorgen werd nota genomen, maar er werden geen verdere consequenties aan gekoppeld.

In januari van dit jaar werd een koopadvies gegeven aan 65,01 euro, terwijl de koers nu op een verdubbeling afstevent. Het advies voor dit aandeel wordt verlaagd van kopen naar opbouwen, terwijl anderzijds op basis van het DCF-model het koersdoel wordt opgetrokken van 105 tot 112 euro.

Volgens Wim Hoste van KBC Securities heeft Solvay al een indrukwekkende rally achter de rug, waardoor het opwaarts potentieel bij dit aandeel beperkt wordt. Van het bericht van vanmorgen werd nota genomen, maar er werden geen verdere consequenties aan gekoppeld. In januari van dit jaar werd een koopadvies gegeven aan 65,01 euro, terwijl de koers nu op een verdubbeling afstevent. Het advies voor dit aandeel wordt verlaagd van kopen naar opbouwen, terwijl anderzijds op basis van het DCF-model het koersdoel wordt opgetrokken van 105 tot 112 euro.