Hij verwacht dat de omzet op jaarbasis met 4% zal zijn gestegen tot 132,50 miljoen euro, hoofdzakelijk dankzij positieve volumes en FX contributie. In vergelijking met het vierde kwartaal van 2001 zou het volume met 1,5 % zijn gestegen, dit dankzij de Turkse en Amerikaanse markten.

Vanwege de geringe visibiliteit verwacht Hanssens geen guidance voor het huidige boekjaar. Hij trekt zijn koersdoel op tot 1,40 euro, maar verlaagt zijn advies van opbouwen naar houden. De adviesverlaging moet worden gezien tegen de achtergrond van de koersstijging in de afgelopen weken.

Hij verwacht dat de omzet op jaarbasis met 4% zal zijn gestegen tot 132,50 miljoen euro, hoofdzakelijk dankzij positieve volumes en FX contributie. In vergelijking met het vierde kwartaal van 2001 zou het volume met 1,5 % zijn gestegen, dit dankzij de Turkse en Amerikaanse markten. Vanwege de geringe visibiliteit verwacht Hanssens geen guidance voor het huidige boekjaar. Hij trekt zijn koersdoel op tot 1,40 euro, maar verlaagt zijn advies van opbouwen naar houden. De adviesverlaging moet worden gezien tegen de achtergrond van de koersstijging in de afgelopen weken.