De kostenbesparingen zitten op schema met cash-gerelateerde bedrijfskosten (met uitzondering van IPR's, afschrijvingen en gekapitaliseerde R&D) in dit kwartaal van 7,9 miljoen EURO tegenover de run rate doelstelling van 8 miljoen EURO aan het jaareinde van 2010.

Deze besparingen vertegenwoordigen een daling met 38% in vergelijking met de met cash-gerelateerde bedrijfskosten van het derde kwartaal van 2009.

Option's transitie naar een nieuw businessmodel en een productportfolio met grote toegevoegde waarde blijft vooruitgang boeken.

Het bedrijf meent evenwel dat, in lijn met de verklaring van de resultaten van de eerste jaarhelft 2010, het onwaarschijnlijk is dat het bedrijf groei zal laten optekenen vergeleken met de 30 miljoen EURO uit de eerste jaarhelft.

Dhr. Arnoud De Meyer heeft ontslag genomen uit de Raad van Bestuur omdat hij een nieuwe rol als president van de Signapore Management University op zich heeft genomen.

De Raad van Bestuur wenst haar dankbaarheid te uiten voor zijn 13 jaar van toegewijde dienst aan het Bedrijf. We wensen hem het beste bij het opnemen van zijn nieuwe verantwoordelijkheden.

Gisteren kondigde Option een samenwerkingsovereenkomst aan met Huawei voor een licentieovereenkomst, de verkoop van M4S en plannen voor gezamenlijke R&D-projecten. De hoger vermelde cijfers bevatten niet de impact van deze overeenkomst

De kostenbesparingen zitten op schema met cash-gerelateerde bedrijfskosten (met uitzondering van IPR's, afschrijvingen en gekapitaliseerde R&D) in dit kwartaal van 7,9 miljoen EURO tegenover de run rate doelstelling van 8 miljoen EURO aan het jaareinde van 2010. Deze besparingen vertegenwoordigen een daling met 38% in vergelijking met de met cash-gerelateerde bedrijfskosten van het derde kwartaal van 2009. Option's transitie naar een nieuw businessmodel en een productportfolio met grote toegevoegde waarde blijft vooruitgang boeken. Het bedrijf meent evenwel dat, in lijn met de verklaring van de resultaten van de eerste jaarhelft 2010, het onwaarschijnlijk is dat het bedrijf groei zal laten optekenen vergeleken met de 30 miljoen EURO uit de eerste jaarhelft. Dhr. Arnoud De Meyer heeft ontslag genomen uit de Raad van Bestuur omdat hij een nieuwe rol als president van de Signapore Management University op zich heeft genomen. De Raad van Bestuur wenst haar dankbaarheid te uiten voor zijn 13 jaar van toegewijde dienst aan het Bedrijf. We wensen hem het beste bij het opnemen van zijn nieuwe verantwoordelijkheden. Gisteren kondigde Option een samenwerkingsovereenkomst aan met Huawei voor een licentieovereenkomst, de verkoop van M4S en plannen voor gezamenlijke R&D-projecten. De hoger vermelde cijfers bevatten niet de impact van deze overeenkomst