De focus op de markt in de VS in dit kwartaal heeft geleid tot sterke resultaten bij AT&T, goed voor 17% van de opbrengsten gerealiseerd tijdens dit kwartaal.

Bovendien moet de lancering van de iCON 505 HSPA USB-modem met TeliaSonera en met andere Europese operatoren die zullen volgen, Option in staat stellen om de inkomsten in Europa opnieuw te doen toenemen, de welke het meest geleden hebben onder deze moeilijke economische toestand.

In dit tweede kwartaal waren USB-modems goed voor meer dan 70% van de geleverde producten, waarbij de HSPA USB-modems een aandeel van 55% vertegenwoordigden binnen het aanbod USBmodems. Inbouwmodules waren goed voor 20% van de verkochte volumes.

De focus op de markt in de VS in dit kwartaal heeft geleid tot sterke resultaten bij AT&T, goed voor 17% van de opbrengsten gerealiseerd tijdens dit kwartaal. Bovendien moet de lancering van de iCON 505 HSPA USB-modem met TeliaSonera en met andere Europese operatoren die zullen volgen, Option in staat stellen om de inkomsten in Europa opnieuw te doen toenemen, de welke het meest geleden hebben onder deze moeilijke economische toestand.In dit tweede kwartaal waren USB-modems goed voor meer dan 70% van de geleverde producten, waarbij de HSPA USB-modems een aandeel van 55% vertegenwoordigden binnen het aanbod USBmodems. Inbouwmodules waren goed voor 20% van de verkochte volumes.