Deze activa omvatten Surface UXTM software, verwante IP, en een kernteam van gebruiksdeskundige experts. Surface UXTM is een Android user interface (UI) overlay voor smartphones en tablets die een vereenvoudigde toegang biedt tot samengevoegde cloud-based content en diensten.

Surface UX heeft zijn eigen beginschermstructuur, statusbalk, hoofdmenu en een reeks gepatenteerde 'Service Apps' die de bovenlaag uitmaken.

Dit creëert een duidelijke meerwaarde voor de eindgebruiker omdat die de interface onmiddellijk kan gebruiken.

De overname is een verdere stap in de Options overgang van een leverancier van commoditized producten naar draadloze oplossingen welke software, diensten en hardware combineren dit samen met het verbeteren van het comfort en de gebruikerservaring van de eindgebruiker.

Deze activa omvatten Surface UXTM software, verwante IP, en een kernteam van gebruiksdeskundige experts. Surface UXTM is een Android user interface (UI) overlay voor smartphones en tablets die een vereenvoudigde toegang biedt tot samengevoegde cloud-based content en diensten. Surface UX heeft zijn eigen beginschermstructuur, statusbalk, hoofdmenu en een reeks gepatenteerde 'Service Apps' die de bovenlaag uitmaken. Dit creëert een duidelijke meerwaarde voor de eindgebruiker omdat die de interface onmiddellijk kan gebruiken. De overname is een verdere stap in de Options overgang van een leverancier van commoditized producten naar draadloze oplossingen welke software, diensten en hardware combineren dit samen met het verbeteren van het comfort en de gebruikerservaring van de eindgebruiker.