Gobi 2000 is de eerste geïntegreerde module in zijn soort die wereldwijd supersnelle draadloze internettoegang biedt, dankzij de integratie van quad-band WCDMA en dual-band EV-DO draadloze netwerktechnologie.

Option heeft IREX niet alleen ondersteund met de integratie van de draadloze module in de e-reader, maar ook nauw samengewerkt met de engineeringteams van IREX op het gebied van de RF-implementatie (Radio Frequency) en het verkrijgen van de FCC- en CE-certificatie voor de e-reader.

Dit project is een mooi voorbeeld van de strategie van het bedrijf om draadloze broadband-oplossingen, inclusief software, hoogwaardige services en hardware, binnen het bereik te brengen van innovatieve fabrikanten van mobiele producten.

Gobi 2000 is de eerste geïntegreerde module in zijn soort die wereldwijd supersnelle draadloze internettoegang biedt, dankzij de integratie van quad-band WCDMA en dual-band EV-DO draadloze netwerktechnologie. Option heeft IREX niet alleen ondersteund met de integratie van de draadloze module in de e-reader, maar ook nauw samengewerkt met de engineeringteams van IREX op het gebied van de RF-implementatie (Radio Frequency) en het verkrijgen van de FCC- en CE-certificatie voor de e-reader. Dit project is een mooi voorbeeld van de strategie van het bedrijf om draadloze broadband-oplossingen, inclusief software, hoogwaardige services en hardware, binnen het bereik te brengen van innovatieve fabrikanten van mobiele producten.