Het is een feit dat mobiele gebruikers steeds meer toepassingen gebruiken waarvoor alsmaar meer bandbreedte vereist is. Daarom leggen operatoren zich toe op de ontwikkeling van tools om deze toenemende vraag naar bandbreedte te kunnen opvangen zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van netwerkprestaties.

Deze 'bandwidth management' oplossing, ontwikkeld door InterDigital in samenwerking met Attila Technologies, bevat software die toelaat dat toestellen gelijktijdig kunnen communiceren met meerdere netwerken op hetzelfde moment terwijl de netwerk performantie in real-time afgestemd wordt op wat de applicatie nodig heeft.

Deze slimme verbinding verbetert het bereik, de betrouwbaarheid, de veiligheid en voegt de beschikbare bandbreedte die beschikbaar is op verschillende netwerken samen tot één geheel.

Deze specieke toepassing wordt nu naadloos geïntegreerd in Option's uCAN Connect software platform.

Het is een feit dat mobiele gebruikers steeds meer toepassingen gebruiken waarvoor alsmaar meer bandbreedte vereist is. Daarom leggen operatoren zich toe op de ontwikkeling van tools om deze toenemende vraag naar bandbreedte te kunnen opvangen zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van netwerkprestaties. Deze 'bandwidth management' oplossing, ontwikkeld door InterDigital in samenwerking met Attila Technologies, bevat software die toelaat dat toestellen gelijktijdig kunnen communiceren met meerdere netwerken op hetzelfde moment terwijl de netwerk performantie in real-time afgestemd wordt op wat de applicatie nodig heeft. Deze slimme verbinding verbetert het bereik, de betrouwbaarheid, de veiligheid en voegt de beschikbare bandbreedte die beschikbaar is op verschillende netwerken samen tot één geheel. Deze specieke toepassing wordt nu naadloos geïntegreerd in Option's uCAN Connect software platform.