Het is de ideale oplossing voor iedereen die een 3G-verbinding met verschillende gebruikers wil delen via de krachtige Wi-Fi-verbinding van de router.

De GlobeSurfer III+ is dus perfect voor tal van toepassingen, zoals het delen van een 3G-verbinding thuis, in een mobiel kantoor of op andere plekken die beschouwd worden als een 'mobiele thuis of kantoor', zoals boten, caravans, vakantiehuisjes of werven waar een 3G-verbinding gedeeld moet worden met verschillende familieleden of collega's.

Dankzij zijn elegante en slimme design past hij perfect in huis en op kantoor, waar hij zowel op een bureau, op een tafel of tegen de muur geplaatst kan worden.

Het nieuwe product wordt op dit ogenblik reeds geleverd aan Turckcell, het toonaangevend communicatie en technologie bedrijf in Turkije.

Het is de ideale oplossing voor iedereen die een 3G-verbinding met verschillende gebruikers wil delen via de krachtige Wi-Fi-verbinding van de router. De GlobeSurfer III+ is dus perfect voor tal van toepassingen, zoals het delen van een 3G-verbinding thuis, in een mobiel kantoor of op andere plekken die beschouwd worden als een 'mobiele thuis of kantoor', zoals boten, caravans, vakantiehuisjes of werven waar een 3G-verbinding gedeeld moet worden met verschillende familieleden of collega's. Dankzij zijn elegante en slimme design past hij perfect in huis en op kantoor, waar hij zowel op een bureau, op een tafel of tegen de muur geplaatst kan worden. Het nieuwe product wordt op dit ogenblik reeds geleverd aan Turckcell, het toonaangevend communicatie en technologie bedrijf in Turkije.