De distributieovereenkomst start onmiddellijk. Avnet Embedded verleent diensten aan klanten, zoals ontwikkelaars van elektronische producten, in tal van verschillende sectoren en differentieert zich door deskundigheid aan te bieden voor een brede waaier van geïntegreerde oplossingen.

Als distributeur met een toegevoegde waarde beschikt het bedrijf over een team dat gespecialiseerd is in geïntegreerde draadloze technologie en dat de klanten helpt om geïntegreerde oplossingen te kiezen die afgestemd zijn op hun noden, dat consultancy en opleidingsdiensten aanbiedt en dat ook lokale ondersteuning verleent, ongeacht waar de klanten hun producten ontwerpen of produceren.

De distributieovereenkomst start onmiddellijk. Avnet Embedded verleent diensten aan klanten, zoals ontwikkelaars van elektronische producten, in tal van verschillende sectoren en differentieert zich door deskundigheid aan te bieden voor een brede waaier van geïntegreerde oplossingen. Als distributeur met een toegevoegde waarde beschikt het bedrijf over een team dat gespecialiseerd is in geïntegreerde draadloze technologie en dat de klanten helpt om geïntegreerde oplossingen te kiezen die afgestemd zijn op hun noden, dat consultancy en opleidingsdiensten aanbiedt en dat ook lokale ondersteuning verleent, ongeacht waar de klanten hun producten ontwerpen of produceren.