Daarnaast zal Telefónica O2 Duitsland zal als een van de eerste operatoren de GlobeTrotter Express 441 aanbieden, de nieuwste ExpressCard van Option. De operator zal de GlobeTrotter Express 441 onder zijn eigen merknaam op de markt brengen als de O2 Surfcard Speed.

Volgens KBC Securities gaat dit de problemen van Option niet oplossen, maar is er toch sprake van een stap in de goede richting.

Het neutraal advies en het koersdoel van 2 euro blijven gehandhaafd. Op 5 maart maakt het bedrijf de resultaten over 2008 bekend.

Daarnaast zal Telefónica O2 Duitsland zal als een van de eerste operatoren de GlobeTrotter Express 441 aanbieden, de nieuwste ExpressCard van Option. De operator zal de GlobeTrotter Express 441 onder zijn eigen merknaam op de markt brengen als de O2 Surfcard Speed.Volgens KBC Securities gaat dit de problemen van Option niet oplossen, maar is er toch sprake van een stap in de goede richting.Het neutraal advies en het koersdoel van 2 euro blijven gehandhaafd. Op 5 maart maakt het bedrijf de resultaten over 2008 bekend.