Met deze GlobeSurfer III kunnen zowel KMO's als gezinnen beschikken over een veelzijdige communicatie hub die onmiddellijk een Wi-Fi hotspot creëert en die verschillende gebruikers de mogelijkheid biedt om samen een supersnelle HSPA breedbandverbinding te delen.

Een USB-interface maakt van deze GlobeSurfer III een centrale computer hub. Door een externe harde schijf op de USB-interface van het toestel aan te sluiten, kunnen gebruikers belangrijke bestanden delen of opslaan op een centraal opslagsysteem.

Met deze GlobeSurfer III kunnen zowel KMO's als gezinnen beschikken over een veelzijdige communicatie hub die onmiddellijk een Wi-Fi hotspot creëert en die verschillende gebruikers de mogelijkheid biedt om samen een supersnelle HSPA breedbandverbinding te delen.Een USB-interface maakt van deze GlobeSurfer III een centrale computer hub. Door een externe harde schijf op de USB-interface van het toestel aan te sluiten, kunnen gebruikers belangrijke bestanden delen of opslaan op een centraal opslagsysteem.