Naar verwacht zal de inschrijvingsperiode starten op of rond 7 december. De rechten zullen naar verwachting verhandeld worden op Euronext Brussel. De gedetailleerde bepalingen en voorwaarden van de transactie zullen te gepasten tijde worden

aangekondigd.

Jan Callewaert, die 17,34 procent van de aandelen van het bedrijf vertegenwoordigt - via zijn vennootschap Pepper NV en persoonlijk - heeft de intentie om al zijn rechten uit te oefenen en in te schrijven op de kapitaalsverhoging.

De opbrengsten van de kapitaalsverhoging zullen gebruikt worden om de kapitaalstructuur van het bedrijf te versterken, de reorganisatie van haar operaties te ondersteunen die naar schatting EUR 7 miljoen zal kosten en om de nieuwe business strategie te implementeren.

ING handelt als 'lead manager' en 'bookrunner'.

Naar verwacht zal de inschrijvingsperiode starten op of rond 7 december. De rechten zullen naar verwachting verhandeld worden op Euronext Brussel. De gedetailleerde bepalingen en voorwaarden van de transactie zullen te gepasten tijde worden aangekondigd. Jan Callewaert, die 17,34 procent van de aandelen van het bedrijf vertegenwoordigt - via zijn vennootschap Pepper NV en persoonlijk - heeft de intentie om al zijn rechten uit te oefenen en in te schrijven op de kapitaalsverhoging. De opbrengsten van de kapitaalsverhoging zullen gebruikt worden om de kapitaalstructuur van het bedrijf te versterken, de reorganisatie van haar operaties te ondersteunen die naar schatting EUR 7 miljoen zal kosten en om de nieuwe business strategie te implementeren. ING handelt als 'lead manager' en 'bookrunner'.