De operator zal de GlobeTrotter Express 441 onder zijn eigen merknaam op de markt brengen als de O2 Surfcard Speed.
De ExpressCard houdt zo voortaan de iCON 210 gezelschap, de instap USB-modem van Option die sinds januari 2009 deel uitmaakt van de prepaidportfolio van O2.


Option bewijst met een draadloze inbouwmodule die snelheden tot 11.4 Mbps (uplink) en 42 Mbps (downlink) aankan, dat het klaar is voor HSPA+.

HSPA+ is de volgende stap in de evolutie van draadloze breedbandtechnologie. Deze uploadsnelheid betekent een verdubbeling van de maximale, huidige HSUPA-prestaties.

Tijdens het Mobile World Congress geeft Option een demonstratie van een geïntegreerde HSPA+-module onder de vorm van een Express Mini-Card.

De operator zal de GlobeTrotter Express 441 onder zijn eigen merknaam op de markt brengen als de O2 Surfcard Speed. De ExpressCard houdt zo voortaan de iCON 210 gezelschap, de instap USB-modem van Option die sinds januari 2009 deel uitmaakt van de prepaidportfolio van O2. Option bewijst met een draadloze inbouwmodule die snelheden tot 11.4 Mbps (uplink) en 42 Mbps (downlink) aankan, dat het klaar is voor HSPA+. HSPA+ is de volgende stap in de evolutie van draadloze breedbandtechnologie. Deze uploadsnelheid betekent een verdubbeling van de maximale, huidige HSUPA-prestaties. Tijdens het Mobile World Congress geeft Option een demonstratie van een geïntegreerde HSPA+-module onder de vorm van een Express Mini-Card.