Deze aankondiging toont het engagement van het bedrijf om geïntegreerde 3G-oplossingen te leveren aan zijn klanten, bestaande uit software, hardware en services.

uCAN Connect is het spraakmakende, configureerbare, uiterst aanpasbare en gemakkelijk te gebruiken connection manager softwareplatform van het bedrijf.

De software komt tegemoet aan de vereisten van de operator voor een eenvoudige, modulaire, gemakkelijk te gebruiken en te ondersteunen connection manager die snel kan worden aangepast aan de behoeften van hun verschillende kanalen, zoals regionale entiteiten van de operatoren, MVNO's, gebruikercommunities of resellers.

uCAN Connect software vermindert voor de operatoren de kosten die typisch geassocieerd worden met een connection manager en dit via een unieke combinatie van zaken zoals de smart skinning engine die een optimale customisatie mogelijk maakt, de mogelijkheid om later nieuwe softwarepacks met andere toepassingen toe te voegen, het feit dat de software ook echt platformonafhankelijk (Windows, Mac OS of Linux) is en dat er en interface voorzien is die toelaat dat nieuwe producten worden ondersteund - zowel van Option als van andere fabrikanten.

Deze aankondiging toont het engagement van het bedrijf om geïntegreerde 3G-oplossingen te leveren aan zijn klanten, bestaande uit software, hardware en services. uCAN Connect is het spraakmakende, configureerbare, uiterst aanpasbare en gemakkelijk te gebruiken connection manager softwareplatform van het bedrijf. De software komt tegemoet aan de vereisten van de operator voor een eenvoudige, modulaire, gemakkelijk te gebruiken en te ondersteunen connection manager die snel kan worden aangepast aan de behoeften van hun verschillende kanalen, zoals regionale entiteiten van de operatoren, MVNO's, gebruikercommunities of resellers. uCAN Connect software vermindert voor de operatoren de kosten die typisch geassocieerd worden met een connection manager en dit via een unieke combinatie van zaken zoals de smart skinning engine die een optimale customisatie mogelijk maakt, de mogelijkheid om later nieuwe softwarepacks met andere toepassingen toe te voegen, het feit dat de software ook echt platformonafhankelijk (Windows, Mac OS of Linux) is en dat er en interface voorzien is die toelaat dat nieuwe producten worden ondersteund - zowel van Option als van andere fabrikanten.