GetWireless wordt nu een voorname Noord-Amerikaanse distributeur voor Option's GlobeSurfer® III breedbandrouter en de iCON® 452 USB-modem, enkele van de eerste producten in hun soort die werken op de AWS-frequentieband in de Verenigde Staten.

"Option is bijzonder tevreden over de mogelijkheid om samen te werken met een value-added distributeur als GetWireless, en om de draadloze router GlobeSurfer III en de iCON 452 USB-modem op de Noord-Amerikaanse markt aan te bieden", zo luidde het commentaar van Chip Frederking, Option Global VP of Sales.

"Door deze baanbrekende producten toe te voegen aan onze portfolio van draadloze oplossingen, komen we tegemoet aan de vraag van zowel AWS-operatoren als hun klanten", zo verklaarde Brian Taney, Chief Executive Officer van GetWireless. "Deze producten van Option zijn echt op maat van veel van onze partners."

GetWireless wordt nu een voorname Noord-Amerikaanse distributeur voor Option's GlobeSurfer® III breedbandrouter en de iCON® 452 USB-modem, enkele van de eerste producten in hun soort die werken op de AWS-frequentieband in de Verenigde Staten. "Option is bijzonder tevreden over de mogelijkheid om samen te werken met een value-added distributeur als GetWireless, en om de draadloze router GlobeSurfer III en de iCON 452 USB-modem op de Noord-Amerikaanse markt aan te bieden", zo luidde het commentaar van Chip Frederking, Option Global VP of Sales. "Door deze baanbrekende producten toe te voegen aan onze portfolio van draadloze oplossingen, komen we tegemoet aan de vraag van zowel AWS-operatoren als hun klanten", zo verklaarde Brian Taney, Chief Executive Officer van GetWireless. "Deze producten van Option zijn echt op maat van veel van onze partners."