Het moederbord dat alle functionaliteiten omvat van een smartphone, inclusief een 3G breedbandverbinding, wordt door Sharp geïntegreerd in de nieuwe 3G Sidekick LXTM die door T-Mobile US gecommercialiseerd wordt.

De nieuwe Sidekick LX bouwt verder op het succes van de vorige modellen en voegt nu 3G functionaliteiten toe die werken op het nieuwe 3G netwerk van T-Mobile US.

Deze functionaliteiten zullen voordelig en handig zijn voor gebruikers van sociale netwerken die hiermee in interactie kunnen gaan met hun vrienden en dit door, met een simpele klik, toegang te krijgen tot toepassingen zoals MySpace, Facebook, Twitter en Photobucket.

Het moederbord dat alle functionaliteiten omvat van een smartphone, inclusief een 3G breedbandverbinding, wordt door Sharp geïntegreerd in de nieuwe 3G Sidekick LXTM die door T-Mobile US gecommercialiseerd wordt.De nieuwe Sidekick LX bouwt verder op het succes van de vorige modellen en voegt nu 3G functionaliteiten toe die werken op het nieuwe 3G netwerk van T-Mobile US. Deze functionaliteiten zullen voordelig en handig zijn voor gebruikers van sociale netwerken die hiermee in interactie kunnen gaan met hun vrienden en dit door, met een simpele klik, toegang te krijgen tot toepassingen zoals MySpace, Facebook, Twitter en Photobucket.