Deze technologiebeurs vindt plaats van 1 tot 5 maart in het Duitse Hannover. De demonstratie betekent een belangrijke stap in dit gezamenlijke project van beide bedrijven. Commerciële testprojecten zijn op schema om in Q2 2011 opgestart te worden.

Vorig jaar gingen de Europese bedrijven Option en KOBIL een strategische samenwerking aan om de beveiligingsoplossing mIDentity van KOBIL te combineren met de 3G-modem- en verbindingssoftware van Option.

Het resultaat is mIDentity 3G, een unieke mix van authenticatie, opslagcapaciteit met hardwareversleuteling, beveiligde mobiele communicatie en een applicatiedrager met een zero footprint.

Allemaal op één enkel, compact USB-product uitgerust met een volledige beheersinfrastructuur. mIDentity 3G garandeert een superveilige installatie van en toegang tot beveiligde portalen, virtuele desktops en oplossingen voor het ondertekenen van documenten.

Deze technologiebeurs vindt plaats van 1 tot 5 maart in het Duitse Hannover. De demonstratie betekent een belangrijke stap in dit gezamenlijke project van beide bedrijven. Commerciële testprojecten zijn op schema om in Q2 2011 opgestart te worden. Vorig jaar gingen de Europese bedrijven Option en KOBIL een strategische samenwerking aan om de beveiligingsoplossing mIDentity van KOBIL te combineren met de 3G-modem- en verbindingssoftware van Option. Het resultaat is mIDentity 3G, een unieke mix van authenticatie, opslagcapaciteit met hardwareversleuteling, beveiligde mobiele communicatie en een applicatiedrager met een zero footprint. Allemaal op één enkel, compact USB-product uitgerust met een volledige beheersinfrastructuur. mIDentity 3G garandeert een superveilige installatie van en toegang tot beveiligde portalen, virtuele desktops en oplossingen voor het ondertekenen van documenten.