Volgens de overeenkomst hebben de bedrijven afgesproken dat Option software en ontwikkelingsdiensten zal leveren aan interDigital die verband houden met Option's uCAN® Connect-softwareplatform.

Beide bedrijven zijn verder overeengekomen dat Option InterDigital zal helpen bij de integratie van de uCAN Connect software in specifieke ontwikkelingsprojecten.

InterDigital zal Option voor deze ondersteuning een minimum van 1,5 miljoen US dollar betalen.

Deze commerciële overeenkomst is een duidelijke win-winsituatie voor beide partijen: InterDigital krijgt toegang tot bepaalde delen van de innovatieve softwareportfolio en deskundige diensten van Option terwijl Option een van zijn strategische pijlers, "Software & Services", verder commercieel kan uitbouwen.

De samenwerking zou ook moeten leiden tot nieuwe innovaties van draadloze breedbandtechnologieën, met voordelen voor de klanten van beide ondernemingen.

Volgens de overeenkomst hebben de bedrijven afgesproken dat Option software en ontwikkelingsdiensten zal leveren aan interDigital die verband houden met Option's uCAN® Connect-softwareplatform. Beide bedrijven zijn verder overeengekomen dat Option InterDigital zal helpen bij de integratie van de uCAN Connect software in specifieke ontwikkelingsprojecten. InterDigital zal Option voor deze ondersteuning een minimum van 1,5 miljoen US dollar betalen. Deze commerciële overeenkomst is een duidelijke win-winsituatie voor beide partijen: InterDigital krijgt toegang tot bepaalde delen van de innovatieve softwareportfolio en deskundige diensten van Option terwijl Option een van zijn strategische pijlers, "Software & Services", verder commercieel kan uitbouwen. De samenwerking zou ook moeten leiden tot nieuwe innovaties van draadloze breedbandtechnologieën, met voordelen voor de klanten van beide ondernemingen.