Adrian Day, Chairman & CEO van Adrian Day Asset Management, beschreef de sfeer als positief, zonder dat er van een echt manische sfeer sprake was. Vooral de talrijke opkomst van de fondsbeheerders was opmerkelijk.

In het verleden waren het vooral beheerders van goudfondsen die aanwezig waren, dit jaar waren ook afgevaardigden van 'gewone' beleggingsfondsen naar het Denver Gold Forum afgezakt.

Victor Flores, Vice President bij Paulson & Co, merkte op dat één vraag op ieders lippen lag: hoe hoog kan de goudprijs nog stijgen? Volgens Flores geloofde niemand van de aanwezigen dat de stijging van de goudprijs een zeepbel was.

Een correctie zou echter niet ongezond zijn en kan laatkomers een nieuwe koopkans bieden. Een belangrijk thema op het Denver Gold Forum was daarnaast de consolidatie in de goudsector.

Adrian Day, Chairman & CEO van Adrian Day Asset Management, beschreef de sfeer als positief, zonder dat er van een echt manische sfeer sprake was. Vooral de talrijke opkomst van de fondsbeheerders was opmerkelijk. In het verleden waren het vooral beheerders van goudfondsen die aanwezig waren, dit jaar waren ook afgevaardigden van 'gewone' beleggingsfondsen naar het Denver Gold Forum afgezakt. Victor Flores, Vice President bij Paulson & Co, merkte op dat één vraag op ieders lippen lag: hoe hoog kan de goudprijs nog stijgen? Volgens Flores geloofde niemand van de aanwezigen dat de stijging van de goudprijs een zeepbel was. Een correctie zou echter niet ongezond zijn en kan laatkomers een nieuwe koopkans bieden. Een belangrijk thema op het Denver Gold Forum was daarnaast de consolidatie in de goudsector.