Toch zijn er nog altijd goudkevers die blijven geloven dat de goudprijs zal stijgen. We hebben het dan niet over hyperinflationisten, maar wel over fondsbeheerders die marktspecifieke redenen aanhalen om het herstel van de goudprijs te verwachten.

Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, gelooft dat de goudprijs nog dit jaar kan stijgen tot 1600 dollar. Hij citeert daarbij een sterke vraag naar India en China, maar herhaalt ook nog eens het inflatieargument. Van een aantrekkende inflatie valt voorlopig echter weinig te merken.

Toch zijn er nog altijd goudkevers die blijven geloven dat de goudprijs zal stijgen. We hebben het dan niet over hyperinflationisten, maar wel over fondsbeheerders die marktspecifieke redenen aanhalen om het herstel van de goudprijs te verwachten. Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, gelooft dat de goudprijs nog dit jaar kan stijgen tot 1600 dollar. Hij citeert daarbij een sterke vraag naar India en China, maar herhaalt ook nog eens het inflatieargument. Van een aantrekkende inflatie valt voorlopig echter weinig te merken.