De Europese beurzen kijken vandaag opnieuw richting Washington, waar president Barack Obama in het Witte Huis de leiders van het Congres ontmoet. Gespreksonderwerp wordt vanzelfsprekend de fiscale klip, die de beleggers nu al wekenlang achtervolgt.

Chris Watson. chief market strategist bij IG Markets, stelt een groeiend optimism vast dat er nog voor de deadline een deal kan worden afgesloten. Watson baseert zich daarvoor onder andere op het feit dat president Obama vroegtijdig uit zijn verlof is teruggekeerd.

De Europese beurzen kijken vandaag opnieuw richting Washington, waar president Barack Obama in het Witte Huis de leiders van het Congres ontmoet. Gespreksonderwerp wordt vanzelfsprekend de fiscale klip, die de beleggers nu al wekenlang achtervolgt. Chris Watson. chief market strategist bij IG Markets, stelt een groeiend optimism vast dat er nog voor de deadline een deal kan worden afgesloten. Watson baseert zich daarvoor onder andere op het feit dat president Obama vroegtijdig uit zijn verlof is teruggekeerd.