Dat betekent dat zowat elke belegger in de wereld bullish is, iedereen rekent op een verdere stijging van de beurskoersen. Het spreekt vanzelf dat dergelijke situatie niet van enig gevaar ontbloot is. Een te groot optimisme gaat vaak een stevige correctie vooraf.

Zelfs op de obligatiemarkten maakt men zich niet zoveel zorgen, de fondsbeheerders maken zich niet zo veel zorgen over een massale overstap van obligaties naar aandelen. Er is zoveel geld beschikbaar dat zowel aandelen als obligaties nog over potentieel kunnen beschikken.

Dat betekent dat zowat elke belegger in de wereld bullish is, iedereen rekent op een verdere stijging van de beurskoersen. Het spreekt vanzelf dat dergelijke situatie niet van enig gevaar ontbloot is. Een te groot optimisme gaat vaak een stevige correctie vooraf. Zelfs op de obligatiemarkten maakt men zich niet zoveel zorgen, de fondsbeheerders maken zich niet zo veel zorgen over een massale overstap van obligaties naar aandelen. Er is zoveel geld beschikbaar dat zowel aandelen als obligaties nog over potentieel kunnen beschikken.