Bullish sentiment, de verwachting dat de beurskoersen over de komende zes maanden gaan stijgen, steeg met 2,50% tot 49,60%. Het is al de zevende week op rij dat het bullish sentiment zich boven het historisch gemiddelde van 39% bevindt.

Het neutraal sentiment, de verwachting dat de aandelenkoersen in de komende zes maanden stabiel gaan blijven, daalde met 0,90% tot 25,20%. Dat neutraal sentiment daalde nu al in 15 van 16 van de meest recente weken.

Bearish sentiment tenslotte, de verwachting dat de beurskoersen in de komende zes maanden gaan dalen, daalde met 1,60% tot 25,20%.

Het pessimisme staat op het laagste niveau in vijf weken. Het bevindt zich al voor de vijfde keer in zes weken onder het historisch gemiddelde van 30%.

Bullish sentiment, de verwachting dat de beurskoersen over de komende zes maanden gaan stijgen, steeg met 2,50% tot 49,60%. Het is al de zevende week op rij dat het bullish sentiment zich boven het historisch gemiddelde van 39% bevindt. Het neutraal sentiment, de verwachting dat de aandelenkoersen in de komende zes maanden stabiel gaan blijven, daalde met 0,90% tot 25,20%. Dat neutraal sentiment daalde nu al in 15 van 16 van de meest recente weken. Bearish sentiment tenslotte, de verwachting dat de beurskoersen in de komende zes maanden gaan dalen, daalde met 1,60% tot 25,20%. Het pessimisme staat op het laagste niveau in vijf weken. Het bevindt zich al voor de vijfde keer in zes weken onder het historisch gemiddelde van 30%.