Het seizoen van de bedrijfsresultaten is inmiddels zo goed als achter de rug. Cisco Systems Inc. maakte gisteren beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. Zowel de omzet als de winst overtroffen de verwachtingen van de analisten, waarbij de vraag in de Verenigde Staten opnieuw een stijgende trend vertoont.

Voor het lopende kwartaal wordt een daling van de omzet met 1 tot 3% verwacht, waar de markt had gerekend op een omzetdaling met 6%. CEO John Chambers wil opnieuw met groei aanknopen en waarschuwde dat Cisco met nieuwe uitdagingen geconfronteerd wordt.

Het seizoen van de bedrijfsresultaten is inmiddels zo goed als achter de rug. Cisco Systems Inc. maakte gisteren beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. Zowel de omzet als de winst overtroffen de verwachtingen van de analisten, waarbij de vraag in de Verenigde Staten opnieuw een stijgende trend vertoont. Voor het lopende kwartaal wordt een daling van de omzet met 1 tot 3% verwacht, waar de markt had gerekend op een omzetdaling met 6%. CEO John Chambers wil opnieuw met groei aanknopen en waarschuwde dat Cisco met nieuwe uitdagingen geconfronteerd wordt.