Euro weer flink lager

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw flink terrein prijsgeven. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2298 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,688%, of een stijging met drie procent tegenover het slotniveau van woensdag.

Goud en olie maken per saldo min of meer pas op de plaats

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1616,80 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter fractioneel goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald, of een daling met fracties van een procent ten opzichte van het slot van gisteren.

Euro weer flink lager Op de valutamarkten moest de euro opnieuw flink terrein prijsgeven. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2298 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,688%, of een stijging met drie procent tegenover het slotniveau van woensdag. Goud en olie maken per saldo min of meer pas op de plaats Voor een troy ounce goud werd vanavond 1616,80 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter fractioneel goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald, of een daling met fracties van een procent ten opzichte van het slot van gisteren.