Voorlopig is van zo'n correctie echter nog geen sprake. Twitter is opnieuw goed uit de startblokken gekomen, met een winst van iets meer dan 1%. De koers van de nieuwkomer heeft zich boven het niveau van 40 dollar genesteld. Toch wordt ook hier voor een stevige correctie gevreesd.

Een opvallende stijger is Yelp, dat bijna 4% wint in reactie op een verhoging van het koersdoel door Brian Fitzgerald. Deze analist van Jefferies wordt nu een koersdoel van 80 in plaats van 50 dollar mogelijk geacht. Het bedrijf zou over een groot concurrentieel beschikken en dat moet de winstgevendheid versterken.

Voorlopig is van zo'n correctie echter nog geen sprake. Twitter is opnieuw goed uit de startblokken gekomen, met een winst van iets meer dan 1%. De koers van de nieuwkomer heeft zich boven het niveau van 40 dollar genesteld. Toch wordt ook hier voor een stevige correctie gevreesd. Een opvallende stijger is Yelp, dat bijna 4% wint in reactie op een verhoging van het koersdoel door Brian Fitzgerald. Deze analist van Jefferies wordt nu een koersdoel van 80 in plaats van 50 dollar mogelijk geacht. Het bedrijf zou over een groot concurrentieel beschikken en dat moet de winstgevendheid versterken.