Dat lijkt met name het geval te zijn voor de technologie- en biotechnologieaandelen, die zich nog niet echt hebben kunnen herstellen van de schade aangericht door de recente correctie. Bovendien geeft nu een ander subsegment van de markt een negatief signaal.

De Russell 2000, de index die de small caps op de beurs van Wall Street groepeert, is namelijk door zijn 200-day moving-average gevallen. Daarmee werd een verkoopsignaal gegeven voor deze small caps, die zich tijdens de haussemarkt eveneens van hun beste zijde lieten zien.

Dat lijkt met name het geval te zijn voor de technologie- en biotechnologieaandelen, die zich nog niet echt hebben kunnen herstellen van de schade aangericht door de recente correctie. Bovendien geeft nu een ander subsegment van de markt een negatief signaal. De Russell 2000, de index die de small caps op de beurs van Wall Street groepeert, is namelijk door zijn 200-day moving-average gevallen. Daarmee werd een verkoopsignaal gegeven voor deze small caps, die zich tijdens de haussemarkt eveneens van hun beste zijde lieten zien.